Werkplaats Autobedrijf Niehoff Denekamp

Werkplaats

Autobedrijf Niehoff in Denekamp is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto, bedrijfswagen, camper of caravan. Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van de auto. Hierdoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Ook kunt u bij ons terecht voor onder meer de APK, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Daarnaast hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Wij vinden het belangrijk dat afspraken goed nagekomen worden en mogelijke reparaties vooraf met u worden afgestemd. Reparaties worden daarom pas na overleg en met goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Voor schade, onderhoud of autoproblemen bent u bij Autobedrijf Niehoff aan het juiste adres!

Snel geholpen
Wilt u snel uw remlicht laten vervangen, of heeft uw auto plotseling een probleem? Geen nood! Autobedrijf Niehoff staat borg voor snelle zorg. Ook zonder afspraak bent u bij ons welkom. Uitsluitend in het geval van regulier onderhoud en keuringen vragen wij u om vooraf een afspraak met ons te maken.

Kennis
Bij Autobedrijf Niehoff werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Vervangend vervoer
Staat uw auto in de garage, maar wilt u toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Niehoff kan er worden gerekend op de beste service. Zo kan er gebruik worden gemaakt van vervangend vervoer. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Haal- en brengservice
Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • APK
  • Onderhoud en reparatie
  • Bandenwissel
  • Uitlijnen en balanceren
  • Aircoservice
  • Schadeherstel
  • Diagnose stellen
  • Automaatbak spoelen