Schadeherstel

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, u wilt daar zo weinig mogelijk van merken. Autobedrijf Niehoff kan de schade niet alleen snel en vakkundig herstellen, maar ook een belangrijk deel van de schadeafwikkeling voor u verzorgen. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en staan voor u klaar. Waar mogelijk helpen wij u om het ongemak zo klein mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat u uw eigen auto niet langer dan nodig hoeft te missen. Een leenauto en hulp bij de afwikkeling met de verzekeraar horen daar ook bij. Bij ons staat de klant centraal en er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.

Schadeherstel van personenauto’s:

  • Service en optimale kwaliteit voor vakkundig schadeherstel
  • Snelle reparatie
  • Vervangend vervoer
  • Administratieve afwikkeling van de schade
  • Vakkundig personeel en moderne werkplaats
  • Gegarandeerde FOCWA-reparatiekwaliteit

Een telefoontje is genoeg
Een telefoontje is voldoende om de zorg aan ons over te dragen. Desgewenst regelen wij dat de wagen wordt opgehaald en de administratieve afwikkeling rondom de schade wordt opgepakt. Ook de factuur gaat later rechtstreeks naar de verzekeraar, zodat u geen zorgen heeft over de financiële afwikkeling en het bedrag niet hoeft voor te schieten.

 

Uitdeuken zonder spuiten
Kleine deukjes, zoals lichte parkeerschade, kunnen wij vaak herstellen zonder te spuiten. Zo is het mogelijk om kleine beschadigingen op een zeer kostefficiënte manier weg te werken. Ideaal als de kosten voor uw eigen rekening komen of het schadebedrag niet in verhouding is met uw no-claimkorting.

Ruitreparaties
Voor het vakkundig vervangen van een ruit en veelal onzichtbaar wegwerken van beschadigingen, kunt u bij ons terecht. Meestal wordt dit door de verzekering, zonder no-claimverlies, vergoed.

De schade snel en efficiënt beoordeeld
Wij kunnen u snel informeren over de omvang van de schade en de benodigde reparatietijd. De schade-auto wordt grondig onderzocht, zodat ook verborgen schade gezien en gedegen gerepareerd wordt. Via een geavanceerd computersysteem hebben wij rechtstreeks contact met de verzekeringsmaatschappijen en worden digitale foto’s van de schade naar de expert verzonden. Dit alles voor snelle schadebeoordeling en toestemming voor de reparatie, waardoor u de auto niet langer dan nodig hoeft te missen. Als de kosten voor uw eigen rekening komen of het schadebedrag niet in verhouding is met uw no-claimkorting, bieden wij praktische oplossingen met een aangepast prijsniveau.