Team Autobedrijf Niehoff Denekamp

Over ons

Welkom op de site van Autobedrijf Niehoff.

Misschien is dit uw eerste kennismaking met ons. Dan moet u onze gastvrijheid, service en kwaliteit nog ervaren. Maar dát komt helemaal goed. Want door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie. Iets waar we erg trots op zijn! 

Autobedrijf Niehoff is een universeel garagebedrijf, opgericht door Marco Niehoff. Wij onderhouden en repareren elk merk en type auto. En goed, want Brian, Lars, Roy, Berry en Remco stáán voor hun werk!

Marco en zijn team hebben een missie. Namelijk u en uw mede-inzittenden storingsvrij en vooral ook veilig te laten rijden. Dat betekent ook dat wij u in voorkomende gevallen (na een preventieve controle) zouden kunnen adviseren bijvoorbeeld banden of accu te vervangen als de conditie daarvan onvoldoende is. Onverwachte uitgaven zijn nooit leuk, maar een lege accu of een slip vanwege onveilige banden nog veel minder! Betrouwbaarheid en veiligheid gaan bij ons voor alles. Preventief onderhoud is te plannen; een storing komt altijd ongelegen!

U wilt een goede prijs en kwaliteit, daar staan wij voor. Dat u zich bij ons prettig voelt, daar gaan wij voor!

Wij zijn Autovakmeester
Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties.

BOVAG
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.