Financiering 

U kunt bij Autobedrijf Niehoff ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Dat kan zowel een financiering voor een compleet nieuwe auto of voor een occasion zijn. Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. Door een deel van het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan.

Kies voor een financiering op maat
Maak ook extra budget vrij voor de aankoop van uw auto en kies voor onze financiering op maat. Als geheel onafhankelijk partij gaan wij voor u aan de slag met het vinden van de juiste autofinanciering. Daarbij vormen uw eisen en wensen ons uitgangspunt. Op die manier zorgen we ervoor dat u uiteindelijk de financiering voor uw auto krijgt die het beste bij uw situatie past. We kijken daarbij niet alleen naar een zo laag mogelijk maandbedrag, maar ook hoe het bijvoorbeeld gesteld is met zaken als de mogelijkheid van boetevrij aflossen voor het einde van de looptijd. Een laag maandbedrag is prettig, maar er zijn genoeg andere zaken om rekening mee te houden bij het vinden van de perfecte oplossing.

Looptijd van uw lening
Met onze autofinanciering maakt u extra geld vrij tegen een voordelige rente met aantrekkelijke voorwaarden. Het is meestal slim om de looptijd van de lening af te stemmen op de verwachte gebruiksduur van uw auto. Dit zorgt ervoor dat op het moment van verkoop van uw auto (of op het moment dat de auto gewoonweg op is) u geen aflossingen meer hoeft te betalen.

Financial lease

Wilt u bij Autobedrijf Niehoff een auto kopen maar ontbreekt het u aan voldoende financiële middelen om deze investering ineens te doen? Maak dan gebruik van onze mogelijkheden op het gebied van financial lease. Op die manier hoeft u niet in een keer het hele bedrag van de auto te betalen en bovendien weet u maandelijks precies waar u aan toe bent.

Wat is financial lease eigenlijk?
Financial lease wordt ook wel huurkoop genoemd. Een verschil met bijvoorbeeld private lease is dat u naast het maandbedrag ook zelf de kosten voor de auto moet betalen. Zoals het onderhoud van de auto, de motorrijtuigenbelasting en de autoverzekering. Ook moet er meestal een aanbetaling gedaan worden en blijft er nog een restbedrag aan het eind van het contract over. Maar u kunt daarover met ons en de leasemaatschappij afspraken maken, zodat de financial lease op uw wensen wordt afgestemd.

Financial lease via Autobedrijf Niehoff
Eigenlijk is financial lease dus een vorm van financiering: een lening waarbij u elke maand rente en aflossing betaalt. Ook bij Autobedrijf Niehoff kunt u kiezen voor financial lease. Hiervoor werken wij al geruime tijd samen met een betrouwbare partij op het gebied van autolease. Breng eens een bezoek aan onze showroom en laat ons de mogelijkheden voor u helder op een rijtje zetten.

Wilt u ook weten of financiering of financial lease bij Autobedrijf Niehoff een geschikte oplossing voor u is? Bent u benieuwd naar de maandelijkse kosten bij de financial lease van de auto die u op het oog heeft? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom zodat we u kunnen voorzien van een heldere offerte.