Zonwerende folies

De folies die wij op uw voertuig vakkundig installeren dragen niet alleen bij aan de styling en uitstraling van uw voertuig maar bieden je ook nog de volgende voordelen:

Behoudt van interieur
Een krasvaste laag zorgt voor een lange levensduur. Voorzien van een U.V. filter die verkleuring van de folie en het interieur tegen gaat (folie blijft kleurecht, wordt niet paars). Ook voor mensen met een zonlichtovergevoeligheid is deze folie een uitkomst.

Voor kinderen op de achterbank is deze folie uitermate geschikt om de hinderlijke verbranding van de zon tegen te gaan.

Deze folie houdt ook een aanzienlijk percentage warmte buiten. Eenmaal aangebracht behoeft deze folie, behalve schoonmaak, geen verder onderhoud.

Koele auto
Zonwerende folie reduceert de stralingswarmte van het zonlicht. Je zult direct merken dat je voertuig koeler aanvoelt in de zomer.

Bescherming tegen inkijk
Zonwerende folie op de ramen van uw auto of bedrijfsvoertuig biedt een optimale bescherming tegen inkijk. En werkt hierdoor preventief tegen inbraak.

Meer veiligheid tijdens het autorijden
Bij een ongeval of inbraak kunnen duizenden kleine glassplinters het interieur van je auto beschadigen of inzittenden mogelijk verwonden. De folie bewerkstelligt dat de glassplinters bijeen worden gehouden, zodat de kans op letsel als gevolg van rondspringende glassplinters wordt tegengegaan.