Bovag

Omdat het onderhoud van uw auto zeer belangrijk is en u met goed onderhoud veel kosten kunt besparen, is het verstandig om bij een Bovag goedgekeurd bedrijf uw auto te laten onderhouden. Autobedrijf Niehoff is zo’n Bovag goedgekeurde garage en werkt dus volgens deze normen. Wij zijn een door de RWD erkend keuringsstation en mogen uw auto dus keuren. Uiteraard kunt u bij ons langskomen om een afspraak te maken om uw auto APK te laten keuren, maar dat kan ook telefonisch. Kijk onder contact voor de openingstijden.

APK-keuring 
Wanneer u bij ons uw auto een jaarlijkse grote beurt laat geven dan kost de keuring van uw auto niets. De enige kostendie u dan maakt zijn voor de viergastest of de roetmeting en de RDW-afmeldkosten.

Niet bovag-autobedrijf-niehoff-denekampalleen particulieren, ook ondernemers op de omringende bedrijventerreinen weten de kwaliteiten van autobedrijf Niehoff op waarde te schatten en kozen het autobedrijf voor het onderhoud van hun (lichte) bedrijfswagens.

Uiteraard kan men bij autobedrijf Niehoff ook terecht voor het laten uitvoeren van een APK-keuring, de afhandeling van een schade in combinatie met vervangend vervoer en de vervanging van autoruiten.

Occasions

Autobedrijf Niehoff onderhoudt en repareert niet alleen personenauto’s en lichte bedrijfswagens, ook de in- en verkoop van personenauto’s en lichte bedrijfswagens maakt een belangrijk onderdeel uit van de bedrijfsvoering. In de showroom staat altijd flink aantal auto’s in diverse prijsklassen. Het lidmaatschap van de BOVAG biedt de koper een garantietermijn van zes maanden op alle auto’s boven de aanschafprijs van 4.500 euro.

De auto’s, die autobedrijf Niehoff in de verkoop heeft, zijn bovendien traceerbaar via de Nationale Auto Pas. De historie van de auto is daarmee van kilometer tot kilometer na te gaan. Het geeft de klant die zekerheid, waar hij of zij recht op heeft.