Wij hebben altijd meer dan 10 auto’s te koop staan. Omdat de inkoop en verkoop met een hoge frequentie gebeurd staan komen niet altijd alle nieuwe auto’s bij ons op de website. Kom gerust is langs om te kijken wat het actuele aanbod is en wat er op korte termijn eventueel nog verwacht wordt.

Al onze auto’s worden afgeleverd met een grote beurt en een APK en garantie volgens de Bovag bepalingen. Er wordt tevens gekeken of de distributieriem niet vervangen moet worden.
De auto die u koopt wordt 100% in orde afgeleverd met de garantie die u van autobedrijf Niehoff gewend bent. Stel dat er onverhoopt wat aan de hand is komt u terug en wij repareren het.
De BOVAG Garantie geldt voor een half jaar. Auto’s die bij ons verkocht worden onder €4.250,- krijgen wel de grote beurt en de apk maar niet het half jaar bovag garantie. Bij deze auto’s krijgt u 3 maanden garantie op versnellingsbak, motor, en cardan.

Zoek opdrachten:

Bent u opzoek naar een speciale auto die wij niet hebben, kunt u bij ons ook een zoek opdracht plaatsen. Geef precies aan wat u zoekt en wij gaan kijken of dat te leveren is. Hierdoor nemen wij het zoeken voor u uithanden en weet u gewoon zeker dat u een goede auto koopt en dat de auto met BOVAG garantie wordt afgeleverd.

Aankoop keuringen:

Heeft u een auto gevonden naar u zin maar wilt zeker weten of deze echt goed is, dan kunt u bij ons een aankoop keuring doen. Dit is een komplete keuring ala de ANWB. Wij zullen objectief beoordelen of deze auto goed is.

Heeft u bij ons uw auto gevonden en u wilt van uw oude af dan zijn wij bereid deze interuilen.
U betaald dan het bedrag bij wat de auto meerkost. Wat wij voor uw auto terug geven is afhankelijk van uw auto en welke auto u koopt, wij komen hiergezamelijk wel uit.